Nye nettsider!

NSD har fått nye nettsider, som vi håper skal gjøre det lettere både å oppdage og bruke bredden i tjenestetilbudet vårt. Har du tilbakemeldinger – både ris og ros – tar vi gjerne i mot.

Sist endret: 26/11/2020
Skjermbilde av NSDs nye forside på nettet

NSD var tidlig ute med nettsider, og vi fikk vårt første nettsted i 1993. Siden har både virksomheten og nettstedet vokst, og blitt mer krevende å navigere i.

Vi er glad for å lansere nsd.no i en oppdatert og moderne utgave, som vi synes kler innholdet i tjenestene og verktøyene våre bedre.

Mye er på plass – mye gjenstår

Over 25 år med nettsider og digitale løsninger bidrar til at det vil ta noe tid før den nye profilen vil vises på alle våre digitale flater, men vi er i gang!

Blant annet vil vi jobbe med å få applikasjonene våre, som NSDs meldeskjema, meldingsarkiv og datahåndteringsplan over i ny drakt. Med DBH og Kanalregisteret vil vil også kunne ta noe tid før tjenestene har fått ny profil.

Vi arbeider også videre i NORDi-prosjektet for å modernisere NSDs dataarkivtjeneste, og neste leveranse er en bedre søketjeneste for dataene i "Norske forskningsdata".

Søket vil blant annet inkludere en forbedret landingsside for datasamlinger, med bedre beskrivelser av dataene og relasjoner mellom ulike studier.

Vi ønsker tilbakemelding

Hvis du har innspill til de nye nettsidene, ros eller ris, eller det er noe du ikke finner, send oss gjerne en tilbakemelding til kommunikasjon@nsd.no!

Siste artikler