FORVALTNINGSDATABASEN

Forbrukertilsynet

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser oversikt over lokale avdelinger/satellitter.

Fra Til Navn Kommune Kommentar
1.7.2001 1.6.2015 Forbrukerombudets kontor i Trondheim 1601 Trondheim Forbrukerombudets kontor i Trondheim har vært i virksomhet siden 1. juli 2001. Kontoret har siden starten hatt fokus på markedsføringen innenfor en rekke bransjer/områder. Prioriterte tilsynsoppgaver er: Markedsføring av boliger, prisinformasjon i markedsføringen av bl.a. brune- og hvitevarer, biler, møbler, jernvarer/byggevarer og sportsartikler, markedsføring av strøm, samt tilsynet med lokale markedsføringstiltak.

Kontoret er fra 2004 samlokalisert med Forbrukerrådets region­kontor. Forbrukerrådets regionkontor i Trondheim omfatter fylkene Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag.

Kontoret legges ned i 2015 som følge av naturlig aldersavgang.