FORVALTNINGSDATABASEN

Norges veterinærhøgskole, Oslo

Denne siden og de ulike fanene under viser informasjon om denne enheten og data tilknyttet denne enheten fra Forvaltningsdatabasen. Forvaltningsdatabasen er en grundig og detaljert kartlegging av organisering og endring av den norske statsforvaltningen fra 1947 - d.d. Fanen "Lenker" inneholder eventuelle lenker til eksterne ressurser.

Denne siden viser oversikt over lokale avdelinger/satellitter.

Fra Til Navn Kommune Kommentar
1.1.1991 31.12.2013 NVH - Seksjon for småfeforskning, Sandnes 1102 Seksjon for småfeforskning er lokalisert på Høyland, Sandnes. Seksjonen er en del av NVHs Institutt for produksjonsdyrmedisin.

Seksjonen har som mål å gjennomføre forskning, vitenskapelig basert undervisning og kunnskapsformidling av høy kvalitet innen dyrehelse, dyrevelferd og forebyggende helsearbeid på småfe. Gjennom seksjonen utnytter NVH det rike dyrematerialet og husdyrproduksjonen i Rogaland til undervisning innenfor mattrygghet og produksjonsdyrmedisin.
1.1.1995 31.12.2013 NVH - Seksjon for arktisk veterinærmedisin, Tromsø 1902 Tromsø Seksjon for arktisk veterinærmedisin er lokalisert i Tromsø. Seksjonen er en del av NVHs Institutt for mattrygghet og infeksjonsbiologi.

Seksjonen har som hovedmål å gjennomføre forskning, vitenskapelig basert undervisning og kunnskapsformidling av høy kvalitet innen dyrehelse, dyrevelferd og mattrygghet på tamrein, sjøpattedyr og viltlevende landpattedyr i nordområdene.